Saját Válogatás - Negyedik rész

Az előző bejegyzésben említettem hogy elég gyér a kínálat netlabel fronton mostanság, úgyhogy csináltam magamnak (vagyis nektek) egy "saját" albumot megint. Lesznek benne microglitchek köré font dark ambientek, breakcoreszerű állatságok meg könnyen emészthető darabok is. Egy kis újdonság hogy a kezelhetőségen javítottam az archive.org meg egy player segítségével és hát mostantól nem kell egyenként végigszenvedni a trekkeket.

I. Letöltöm egyben az egészet

II. Winamp playlist

Ben Lukas Boysen (alias Hecq) - Infinite Rounds

Első versenyzőnk saját néven rukkolt elő a Grundruck netlabelen egy amúgy totál sötét ambient albummal, de az utolsó és egyben címadó "dal" ütemesre sikeredett, még pedig glitches törtesre.

Letöltés


 

02. .at/on - t_t

Őt már ugye régebbről ismerjük, de volna itt még egy kis szösszenet, amit annak ellenére hogy unalmasnak tartok, néha azért szoktam hallgatni.

Letöltés / További info


 

03. Igor O. Vlasov - Sunny Valley

A Site records-os srácok fejéből pattant ki még anno az az ötlet, hogy ők is készítenek válogatásokat, amik majd Sad Eletronics néven fognak futni. Eddig háromnál tartanak és igazából mindegyik megérne egy postot, de én lusta vagyok és csak Igor figyelemreméltó darabját emelem ki a rengetegből.

Letöltés / További info


 

04. Coby Lens - 6U

Magyar idm magyar netlabelről. És jó!

Letöltés / További info


 

05. Yokölast - Lachette

A 12.rec-nél napvilágot látó és nagyon humorosan marx/mosp-ra (MAX/MSP) keresztelt albumocska záró etűdje. Érdekesen botladozó a ritmusa és egyszerű, de annál megkapóbb témára épül az egész.

Letöltés / További info


 

06. Tigrics - Hé, jelfej!

Ezen blog olvasóinak szerintem ismerős az úriember, és talán ez a szám is, de hátha vannak olyanok akikre az újdonság erejével hat majd.

Letöltés / További info


 

07. Yorgl - Otto Von Jospin

Számcímek tekintetében egy újabb humorfesztiválra jelölhető sráccal van dolgunk Yorgl személyében. A Chewz netlabel legújabb megjelenésén, a Stunn EP-n találkozhatunk ezzel a trekkel. A társai sajnos inkább viccesek mint hallgathatóak.

Letöltés / További info


 

08. Spenza - Rep eat

Spenza eleinte inkább videókat kreált, mint zenéket. Az azóta megjelent cuccai alapján szerintem jobban tette volna, ha a videonal marad, de a sors fintora hogy akkor most nem tehetném ide a Rep eat-et (ami amúgy jó).

Letöltés / További info


 

09. Iqbit - Psycut

Tigrics óta a durvább darabokról esett szó, ennek ellenére utolsónak itthagyok nektek egy fasza breakcore-t az Intoxik label jóvoltából.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel dark collection idm glitch va microglitch

Vegaaa 2008.12.04. 10:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr78803111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása