K.M. Krebs - Symmetries

K.M. Krebs vagy viccesebb nevén 833-45, azon szimpatikus fiatalemberek közé tartozik, akik tudatosan követik a netlabel filozófiát. Ez nem vallás, hanem inkább valamiféle dac és fricska a zeneiparral szemben, annak minden velejárójával együtt. Krebs bácsi tekintélyesnek mondható "diszkográfiáját" teljesen ingyen letölthetjük olyan labelektől, mint a Webbed Hand, az Earlabs, vagy az Autoplate.

A Symmetries-re keresztelt albumocska a Resting Bell kiadónál jelent meg és három olyan hosszabb ambient darabot tartalmaz, amik nem csak háttérzajnak, de relaxáláshoz is nagyon jók. Úgy grátiszként elárulom, hogy ez a remek producer egy kanadai egyetem Electro-Acoustic szakán végzett, tehát közel sem sorolnám azon kontárok közé, akik egymásra tesznek pár zenei szőnyeget, oszt akkó kész az ambient.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel idm chill

Vegaaa 2008.08.25. 13:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr62631887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása