Esem - Scateren

Esem egy tök átlagos bolgár srác és tök átlagos zenéket is csinál. Mármint így IDM (milyen hülye egy elnevezés) berkeken belül, hisz az ezen címke alá tartozó előadók folyton valamiféle képzelt határokat akarnak feszegetni több-kevesebb sikerrel. Ő meg csak úgy elvan a saját világában, mindenféle trendektől tartózkodva, hogy aztán nekünk jó legyen.

Kiadványai ehhez mérten nem túl változatosak, de az ide-oda csapongás nem elengedhetetlen feltétele egy jó albumnak. Úgy vagyok ezzel a Scaterennel, hogy elszuttyog ott a háttérben, esetleg egy kis daydreaming a nagyvárosi forgatagban, de semmi több. Na jó, azért a Dispehrse-re néha úgy érzem, hogy kikívánkozna egy-két könnycsepp. Az azért meg már nem semmi.

Letöltés / További info

Ui: ha neked is tetszik, nyugodtan küldj egy képeslapot

Címkék: mp3 zene ingyen netlabel idm glitch kahvi

Vegaaa 2008.06.23. 11:49 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr95534942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása