Saját Válogatás - Második rész

Remélem mára sikerült megemészteni az előző post alfáját, omegáját és jöhet a következő adag. Ebben a sorozatban egy kicsit nehezebben emészthető, mondhatni beteg zenéket fogsz találni, de semmi breakcore meg noise, csakhát olyan furák na. Mind a heten.

01. Sadahnmo - Radeen's Indestructible Sandca
Ő is a 3rd Thought Entertainment tagja, és mint ilyen, írt egy figyelemreméltó darabot, bár lehetne kevésbé torz is.
Letöltés / További info



02. Maguett - Ceramic Madness
A kevésbé innovatív nevű Electrosound netlabelen megjelent Ceramicboy című album darabja ez. A kiadvány összességében egy merénylet, de ez a szám hónapokra beleragadt a fejembe.
Letöltés / További info



03. Bifidus - Analgesico
Minimalista fémes hangzás, csipogások, paráztató háttérzajok. Ezt mind megkapod ha letöltöd ezt a Filtro-nál található trekket.
Letöltés / További info



04. Dataman - Desko
Majd 10 percnyi utazás a galaxisban 4/4 ütemre. Elég bátor húzás volt szerintem a Stadtgruen netlabeltől, mert nemigazán ez a profiljuk, de ez legyen a legkisebb problémánk.
Letöltés / További info



05. Nuthre & Vaughn - Stop opening a file
Erre egy top 10 netlabel kiadványok oldalon leltem rá, ami összességében jóhogy nem a legjobb 10 számot sorolta fel, viszont van köztük egy ilyen, amit bekategorizálni lehetetlen.
Letöltés / További info



06. Social System - Therefore I say I rest
A Social System-et egy Jason Corder-ből és Pheek-ből álló duó alkotja (a Thinnerről már ismerősek lehetnek). Meglepő, hogy milyen viccesen indul ez a "dal", aztán a végére mi lesz belőle.
Letöltés / További info



07. Talvekoidik - Such a perfect day
A végére pedig itt egy kakukktojás. Ez a trekk egy CD-n található, viszont a kiadó van olyan kedves, hogy két számot 128-as mp3-ba kitett. Ez az egyik, és igen találó a címe. A maga nemében egyedülálló, mivel ötvözi a glitch-et, a tört ütemeket a balti, skandináv, kelta és kitudja még milyen elemekkel. Ez ne riasszon vissza, semmi folk meg kántálás, csak gyönyörű dallamok XXI. századi alapokon...
Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel collection idm chill glitch omg breaks

Vegaaa 2008.06.09. 12:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr99510951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása