Planet Boelex & Lisa's antenna - Little World

Planet Boelex alias Ossi már szerepelt nálam egy szám erejéig, de most másodmagával sikerült olyat alkotnia, ami megér egy egész bejegyzést. Ha elérhető távolságban lakna a fiú, akkor talán még állnám is a sör árát egy egész éjszakán át ezért az albumért.

A release date napján írt nekem Ossi egy mailt (hah, én mekkora arc vagyok), hogy az internet szabad világába bocsájtotta legújabb projectjét, kíváncsi lenne mit szólok hozzá. Naná, hogy a következő tab a firefoxomban már az újonnan alapult Softphase netlabel honlapja, és annak első kiadványa, a Little World lett. Hogy őszinte legyek sokat nem vártam tőle, hisz Ossi összes kreálmánya itt pihen a gépemen és azt kell hogy mondjam, elég változatlan, egysíkú képet alkot az adathalmaz. Na most ehhez képest leesett az állam, amikor az első ütemek megszólaltak. Lisa hangja csodálatos. Olyan légies és könnyed, hogy a férfiember azonnal szerelembe esik, pedig még csak nemis látta a leányzót. A zene alatta pedig eszméletlenül jól megbújik eme teljesítmény mögött, és olyan k.rvajól van kikeverve, hogy zsigerből hangerőt kell rá adni.

A hozzám hasonló amatőr kritikusok máris az év legjobb ingyenes albumáról beszélnek ezzel kapcsolatban, de én azért ettől óva intenék mindenkit. Örökös fikamesterségemhez hűen azért egy nem elhanyagolható negatívumot csak találtam. A hat trekk közül egyik sem slágergyanus, nincs bennük semmi igazán megjegyezhető, nem fogjuk egyiket sem elővenni 5-10 év után, hogy ez úristen mekkora zene volt. Egy igen ritka kategóriába sorolnám, a legjobb középszerű albumok közé. Négyes fölé.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel idm chill omg

Vegaaa 2008.09.02. 20:19 2 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr24645488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diagram · http://diagram.freeblog.hu 2008.09.03. 13:15:35

A 3. track "Fall" nagyon el van találva. Hallgatom, hallgatom, és egyre jobb... :]

kacsa! 2008.09.12. 16:44:07

Hát (tudom nem kezdünk vele mondatot), nekem nagyon Café del Mar hangulat. "Uncsi". A vokál sokat emel rajta és technikailag és szépen összepakolt darabok, de így is csak három alá :)

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása