Saját Válogatás - Első rész

Régóta gyűlnek nálam szép számmal a "magányos" alkotások (években tessék gondolkozni), amik az adott kiadványhoz képest igen kiemelkedőek. Most két csokorba szedtem őket, hogy nektek már ne kelljen ezzel több esztendőn át bajlódni. Nem az összerakással, hanem a gyűjtéssel, mert bizony sokszor én is teljesen véletlenül futok bele ebbe abba. Ha a tovább gombra kattintasz, így első körben 10 olyan műhöz juthatsz hozzá, amiktől leesik majd az állad, de tényleg.

01. Gorje Hewek - At that cafe
Az orosz Fragment netlabel orosz előadójának orosz száma, amiről csak legutolsó esetben jutna eszünkbe Oroszország.
Letöltés / További info



02. Crisopa - Fibra de Carbono y Cambios Automáticos
Amíg próbálod kiejteni a szám címét, addig töltsd is le, mert igen kellemes egy darab ez.
Letöltés / További info



03. Planet Boelex - Soft Landing
Most pedig gondolatban utazzunk Finnországba, és füleljük meg mire képesek a messzi északon. A Kahvi kiadó gondozásában jelent meg egy bizonyos Suunta című album, aminek az első darabja hamar a szívembe lopta magát.
Letöltés / További info



04. Nagz - Quiet Year
A kiadó itt is a Kahvi, az előadó viszont nem finn. Sőt leginkább magyar, minekután Dávidnak hívják, és tud Ő jó zenét is írni, ha akar.
Letöltés / További info



05. Clark - Dusk Raid
Clark vagy Chris Clark (ahogy jól esik) a méltán híres Warp kiadó üdvöskéje (ahol nem kisebb nevekkel futhatunk össze, mint Autechre, Aphex Twin, LFO, Squarepusher stb.), és az egyik legismertebb IDM "sláger", a Wolf megalkotója. Mindezek ellenére a Dusk Raid-et bedobta a közösbe, csak úgy ingyen.
Letöltés



06. Anders Ilar - Geofissure
Szerintem őt sem kell nagyon bemutatnom, az viszont újdonság lehet, hogy a S!te records netlabel egyik válogatásához hozzájárult, egy nem is akármilyen trekkel!
Letöltés / További info



07. Hermético - A de antiguo
Ezek a spanyolok nem kedvelik az angolt, de ez legalább egy rövidebb cím. Mondjuk nem olvasgatni, hanem inkább hallgatni kell:)
Letöltés / További info



08. KarGo - Passive Affection
Milyen jó is az, amikor az ember pozitív visszajelzéseket kap zenéiről (majd egyszer elárulom ki vagyok), és így tud ismerettségeket kötni, ami végül oda vezethet, hogy egy újabb slágergyanús cuccba botlik. Ez történt velem jó pár hónappal ezelőtt, amikor az indiai illetőségű 3rd Thought Entertainment atyja szólt nekem, hogy csak így tovább. Én meg cserébe körbenéztem náluk, és találtam is egy gyöngyszemet.
Letöltés / További info



09. Cubenx - Repeat
Szereted Apparat-ot, de nincs pénzed, hogy megvedd valamelyik lemezét? Sebaj, Cubenx bácsi segít rajtad, igaz csak egy szám erejéig, de ez is valami. A kiadónál kicsit droidok a srácok, mivel külön-külön nem lehet leszedni a trekkeket, csak egy zip-be. Vígasztaljon, hogy a többi sem piskóta.
Letöltés



10. Phortran - Free Radicals
Phortran barátunk Two Years of False Starts-ra keresztelt albuma volt az, ami ezt a postot generálta. Igen sokáig gondolkoztam azon, hogy megtartsam e az egészet, vagy csak egyet-kettőt. Végül úgy döntöttem, hogy szimpla tiszteletből nem fog ez itt nekem feleslegesen helyet foglalni a gépen, szóval kegyetlenül ledúrtam az egészet, a Free Radicals-t kivéve.
Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel collection idm chill glitch omg drumandbass breaks

Vegaaa 2008.06.05. 11:44 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr61504880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pash 2008.06.08. 08:45:45

tokjo az oldal, drakula

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása