Various Artists - InDepth Melodics

A történetet azzal kezdeném, hogy létezik egy nemzetközi fórum, ami IDM dolgokkal hivatott foglalkozni, de azért sok más unrelated szekcióval is rendelkezik (na ja, nem vagyok egy mélymagyar), csak úgy szórakozásból meg úgy egyáltalán miért is ne. Eddig rendben is volnánk, legalább 5 millió hasonló cucc kering a neten, de az idmforums enyhén szólva más, egyedi, és pörög mint taxióra.

Titeket persze rohadtul nem egy fórum szociológiai elemzése érdekel, úgyhogy ugorjunk gyorsan egy fejest az úgynevezett Listening Booth-ba. A kedves, és magukat tehetségesnek tartó userek ide linkelgetik be legújabb slágervárományos szerzeményeiket, hogy aztán egy-két tényleg hozzáértő majd jól lehúzza, esetleg pár emailváltást követően szerződést toljon az eddig csak önjelölt státuszban lavírozó zenei producer orra alá.

A dolog adja magát. Van egy fórum csomó elmebeteg és ismeretlen zenésszel, némelyik még egy-egy hallgatható darabot is össze tud hozni, hát persze hogy csinálni kell egy best of válogatást. Össze kell hívni az arcokat, aztán egy zipbe kitenni a netre az egészet és voilá. Tudja meg ország világ hogy mi is ittvagyunk, tessék már egy kicsit respektálni. Ez nem egy egetverő ötlet már így 2008-ban, de az ember sajnos nem fejlődik úgy, mint a technika. Ehhez igenis fel kell nőni, össze kell tartani, különben mindenki széthúz és megette a fene az egészet. A netes közösségek nagy része az utóbbi kategóriába tartozik, az idmforums nem.

Persze nem elsőre, de végül csak sikerült felszínre hozni egy értékelhető kiadványt, a mélymelódiákat. A cím találó, tényleg a dallamos és ügyesen tört trekkeket fogja össze. Az előadók nagy része meg ismeretlen, de ez ne tántorítson el senkit. Erről szól ez az egész blog...:)

Letöltés

 

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel idm glitch omg va breaks 4/4

Vegaaa 2008.09.19. 09:20 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr17670935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa! 2008.09.25. 18:05:12

Vannak benne hallgathatók.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása