Tom Larson - From the Deep Side of my Life

Nem tudom mennyire szeretitek a mixeket, de egy jelenségről már régóta szerettem volna írni. Azt még a laikusok is el tudják képzelni, hogy az internet határtalan szabadsága sok szemetet "termel" ki zenei téren is, viszont vannak olyan elmebetegek (mint én is), akik éjt nappallá téve túrják ezt a szemétdombot a jobbnál jobb darabok után kutatva, hogy ezeket aztán összegyűjtsék egy blog, vagy akár egy mix formájában.

Tom Larson az utóbbiak tehetségesnek mondható táborába tartozik és számos munkája jelent már meg a Mixotic (ha ügyes vagy itt engem is megtalálsz) és a Sonic Walker kiadványai között. Többségében ambient és minimal mixekbe lehet belefutni, de ez a Tom fiú ügyesen ötvözi a kettőt, és még egy kis dub-os hangzást is csempész a történetbe, amiért külön pirospont jár.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen netlabel mix minimal idm glitch dub 4/4

Vegaaa 2008.07.28. 12:04 2 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr72589191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa! 2008.08.01. 14:16:15

Meghallgattam, kellemes, a Tiloson Yntro-t hallgasson, aki szereti az ilyet (egy évre visszamenőleg letölthetőek).
Régen (ill. nem is olyan régen, még az überkirály fasza url-t is bejegyeztem) én is sokat törtem a fejem egy hasonló témájú blog írásán, de idő és elszántság hiányában letettem (egyenlőre) róla, pedig sok ingyenzenét meghallgatok én is, mindig találni gyöngyszemeket. Száz szónak is egy a vége: sok sikert kívánok a blogoláshoz, még visszanézek :)

Vegaaa 2008.08.02. 14:10:56

Én pedig tárt karokkal várlak.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása