Solar Fields - Cocoon Moon

Részemről inkább csak hírként kezelem ezt most mint ajánlásként, mert hogy a goaközeli (psy) dolgok igen távol állnak tőlem. Persze azért tartom annyira jónak, hogy nem kell szégyenkeznem ha reggel a tükörbe nézek.

Aki azért ha jártas a goa és psy világában az most biztos felkapja a fejét, mert a Solar Fields név igen bejáratott bizonyos körökben. Magnus Birgersson zenéit főleg annál az Ultimate Records-nál találhatjuk meg, amit részben maga Aes Dana is irányítgat. A Cocoon Moon viszont a szintén minőségi cuccairól híres Kahvi netlabelen látott napvilágot, mégpedig karácsonyi ajándékként. Olyannyira exkluzív ez a release, hogy eddig sosem hallott trekk, de még például a január 19.-én esedékes Movements albumról is fért bele.

Stream / Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel chill kahvi

Vegaaa 2009.01.02. 12:19 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr20853076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása