Cantaloup - On a hill not far away

Ezen sokat agyaltam, hogy most írjak e róla vagy se, de végül arra kellett rájönnöm, hogy ha már sokat hallgatom, akkor csak van benne valami jó. Nem szokásom, de most a szivemre hallgatok, illetve a Cantaloup-ra.

Ha a rideg racionalitásom venném elő, akkor azt mondanám: uncsi. Szimpla, a komplexitást teljesen mellőző, fel-alá mászkáló dallamok. Ugyanaz a nyamvadt gitár végig, néhol egy szerencsétlen hegedűt könnycseppekig hatva nyúznak, meg valami Eva nevű bringa is rátesz egy lapáttal brazil szappanoperákat megszégyenítő nyálas szöveggel. Aztán az ember meg azon kapja magát, hogy baszki már harmadjára hallgatom végig ezt az egészet. Britney Spears-t se hallgat senki, a csaj mégis meg tudna venni egy afrikai országot a lemezeladási bevételeiből. Akkor hogy is van ez? Hát úgy kérem, hogy emberek vagyunk és bármennyire gáz, mégis vevők vagyunk az ilyesmire (na a britney-s példát azért nem szó szerint érteni ám!). Csak felvállalni olyan nehéz, de én ezt most megteszem és azt mondom, hogy az Aerotone netlabel egy fasza dolog, annak legújabb kiadványával, az On a hill not far away-jel együtt.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel idm glitch

Vegaaa 2008.11.02. 09:54 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr23745093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ldygrn 2008.11.20. 02:51:36

...nyerőszámunk a 8as...

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása