Altus - Rapid Eye Movements

Mostanában betegeskedtem és volt időm az ágyból egész nap a tévét kapcsolgatni, mivel sajnos felkelni nemnagyon tudtam. A délelöttök szörnyűek. Még a nagy kereskedelmi csatornák is mindenféle konyhaeszközöket, meg hasonló világmegváltó termékeket próbálnak rásózni a háztartásbeli asszonyokra, csak most, csak ennyiért. Az ismeretterjesztő adók pedig olyan dolgokkal egészítik ki a néző tudását, mint a "hogyan varrjuk vissza egy mókus farkát" vagy hogy az angolul könnyen kiejthető Teutul nevű család népes táborának egyik tagja már megint mit rontott el egy chopperen (ebből még játékszoftvert is készítettek!). Szóval marhára izgalmas.

Na de a Spektrum! Minden reggel űrkutatás címszó alatt napról napra örvendezteti a kis csillagásznövendékeket, na meg az olyanokat, akik szerint az ősrobbanás érdekes téma. Szerintem annyira nem, de az aláfestő hangok meg zeneművek miatt már megéri százhuszadjára is hallani, hogy ötmillió fényévnyire vagyunk az XY bolygó 21321-ik holdjától, ahol nagyon hideg van. Az ember meg van annyira perverz, hogy ilyen helyekre odaképzelje magát, amihez elengedhetetlen a megfelelő zenei aláfestés. A kanadai illetőségű Altus alias Mike Carss ilyen trekkeket formáz, gyúr, vágdos és odacsap, hogy ha nem lennénk a TV elé láncolva, akkor munkaidő után fraktálok nézegetése közben az SG-1 csapatában érezhessük magunkat. Persze lehet szimplán és csukott szemmel is élvezni a mélyűri "szimfóniát", mert a Rapid Eye Movements erre igencsak alkalmas. Ha nem hiszed, akkor utánadjárok.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient dark idm

Vegaaa 2008.09.30. 13:58 1 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr35688930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rH 2008.09.30. 14:39:49

(14:37:39) Vegaaa: irtam egy majdnem zsenialis cikket

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása