Exhibition #1

A mai bejegyzéssel egy újabb érdekességgel fogok nektek szolgálni. Az Audiobulb Records több szempontból is egyedülálló szerintem. Alapvetően pénzért adják a kiadványaikat, viszont az első release teljesen ingyenes, hogy kedvet kapj majdan a pénztárcádat is kinyitni. Összeállítottak egy válogatást azon előadók munkáiból, akiknek az albumait később majd meg lehet vásárolni. Teljesen logikus a helyzet, már az elején kijelentik hogy mi ezt fogjuk csinálni, ezekkel fogjuk gazdagabbá tenni a világot, és ha ez neked tetszik akkor te is gazdagabbá tehetsz minket.

Ez eddig csak egy szimpla marketingfogás, de az Audiobulbnál sokkal tovább mentek a srácok. Kitalálták hogy nagyobb betekintést engednek abba a zenei világba, amit ők képviselnek, így hát van egy külün szekció az oldalon, ahol olyan VST-ket, patcheket, hardvereket, sample-ket lehet beszerezni, amik segítségével kb. ugyanazokat a zenéket meg lehet írni, mint amilyeneket kiadnak. Ez azért nagyon fura, mivel a legtöbb zenei producer hétpecsétes titokként őrzi azt a mechanizmust és eszközt, amivel alkot. Az már csak hab a tortán, hogy a hardvereken kívül minden ingyenes, amivel "Audiobulb trekkeket" lehet készíteni. Szóval ha szoktál zenéket írni és tetszik az Exhibition #1, akkor ne habozz és kattints a Create menüpontra.

 

Tracklist & Download:

01. He can jog & Terry Ubrien - Spinning on a chair inside a room

02. Bogsnarth the unpredictable - Twinkle twinkle little robot

03. Diagram of a suburban chaos - Pentfor

04. Phrizzm - Aquatic variant

05. Unscan - Leaf-fall

06. Build - Stories masquerading as objects

07. Room - Fascinating facial twitch

08. OTI - One day in may 1998

UI: igen, ezt csak így darabonként lehet letölteni:/

Címkék: mp3 zene ingyen netlabel idm glitch microglitch

Vegaaa 2008.08.04. 12:38 2 Hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr11599780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moikboy · http://moikboy.freeblog.hu 2008.08.05. 18:12:51

az audiobulbon mindegyik album kurvajo, és ha megkéred őket emailben akkor adnak losslesst is potom pénzért.

Vegaaa 2008.08.05. 20:58:21

hát sőt! annyira rendesek, hogy permission nélkül brózolható a szerverük, és egy időben fenntvolt az egyik album teljes terjedelmében:)
lehet próbálkozni most is, de sok érdekeset nem lehet már találni.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása