Microfluid - Life Episodes EP

Microfluid egy orosz srác, aki anno még trance zenéket gyártott, de hálistennek azóta már a mélyebb, minimalista vonalat követi. A megkapó borító mögött három olyan trekk rejtőzik, amiknek hallatán az ember gondolkodás nélkül elkészíti a Microfluid névvel fémjelzett mappát. Már csak az a kérdés, hogy érdemes e.

Hát nem. Számomra kicsit érthetetlen módon az összes többi netes kiadványa említésre sem méltó. Ha lehetek kicsit durva, akkor azt mondanám, hogy eddigi erőfeszítései kritikán aluliak. Nagyon hallatszik rajtuk a kifejezni akarás, a kiforratlanság. Remélem nem leszek beperelve, de szerintem a Life Episodes elkészítésében tuti segítettek neki, vagy egy olyan sample pack-ot használt, amit azóta elhagyott. Na de fő a tudatlanság, hisz bizton semmit sem állíthatok ezzel kapcsolatban, így teljes lelki nyugalommal tenyerelhetek a play gombra és képzelem magam a XXI. századi orosz valóságba...

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen netlabel minimal idm 4/4

Vegaaa 2008.07.23. 11:24 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr50581423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása