Let's Drive To Alaska - A bell and a mirror

A mai napi menü hétfogásos lesz, bár nem túl változatos, inkább csak könnyen emészthető a felhozatal. A hangzatos művésznév egy amerikai fiatalembert takar, aki legújabb trekkjeit már "elsózta", de a csengő és tükör még éppen finomra lett főzve.

A Muertepop nevű kifőzdénél rendelhetjük meg a menüt, ami hogyhogynem ingyen van. Szokták volt mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve, de szerintem ebben az esetben nyugodtan meg lehet kóstolni, nem kaptok majd gyomorrontást.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen netlabel idm chill glitch

Vegaaa 2008.07.15. 10:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr84568955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása