The Green Kingdom - Miniature Forest Remix

A netlabel szó önmagában nem jelent ingyenességet, hisz aki egy kicsit is jártas a neten, az biztos találkozott már a jól ismert terjesztőoldalakkal (beatport, trackitdown stb.), ahol "fillérekért" lehet letölteni az online labelek műveit. A SEM kiadó gondozásában megjelent albumokat (érdekességként megemlíteném, hogy ezeket a Thinner egyik ismert arca, Benfay mastereli) is ilyen módon lehet beszerezni, viszont a Chi Recordingshoz hasonlóan neki is van egy kuckója, ami telis tele van mindenféle finomsággal, for free.

Na most ugye akkor az van, hogy ennek a bizonyos zöld királyságnak kijött egy S/t címmel ellátott albuma pénzért, ami olyan sikert aratott, hogy az egyik számból gyorsan csinálni is kellett egy remix albumot nem pénzért. Ez utóbbira figyeltem fel, igaz csak Offthesky neve miatt, de ez már csak így megy. A többi remixerről csak annyit tudok, hogy valószínűleg ők is tudnak kellemes ambientet írni, ha már ezt a dolgot ilyen ügyesen összehozták.

Letöltés / További info

Címkék: mp3 zene ingyen ambient netlabel idm chill

Vegaaa 2008.07.07. 09:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netlabel.blog.hu/api/trackback/id/tr69556752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tags

4/4 (5) amaradekotmegugyisismeremmegkapjaalinkeketmashogy (1) ambient (20) breaks (7) chill (16) collection (4) dark (5) drumandbass (2) dub (4) glitch (19) hírek (1) idm (35) ingyen (37) jazz (1) kahvi (3) kiterdekelezitthon (1) microglitch (5) minimal (3) mix (2) mp3 (37) netlabel (36) omg (7) thinner (2) va (4) zene (37)

Highlights

süti beállítások módosítása